Ilmaista pelirahaa!


Tämä on arkistoitu uutinen päivämäärältä 29.8.2015.

Kolikkopelit.comin jättipotti voitettiin jälleen

Onnetar vieraili taas Kolikkopeleillä, sillä Mega Fortunesta osui Jarkolle — Salon seudulle — aikamoinen jättipotti. Suosikkipelistä kilisi miehen pelitilille 22 656 euroa, eli niin kutsuttu keskikokoinen jättipotti.

Kolikkopelit tavoitti ilahtuneen voittajan kertomaan tunnelmiaan: "Aivan mahtava tunne, tuli voitto kyllä tarpeeseen", Jarkko kertoo onnellisena.

Voittaja kertoo vain pelailleensa normaalisti, kun yhtäkkiä voitto napsahti kohdalle. Ei sitä heti meinannut uskoakaan: "Joskus olen lueskellut noita uutisia ja mietin että pitääköhän paikkaansa nämä, mutta näköjään pitää."

Toiminimellä hommia tekevä Jarkko on ehtinyt jo suunnitella, miten rahat käytetään: "Perheelle menee arjen pyörittämiseen, todella tärkeään paikkaan tuli kun on rahat olleet tiukassa tässä taloustilanteessa."

Voittaja myös arvelee, että voittosummalla perhe viedään varmaankin lomareissulle jonnekin lämpimään.

Suosikkipelikseen voittaja mainitsee Dead or Alive -länkkäripelin. Pelejä tulee kuitenkin vaihdeltua paljon. Mega Fortune ei itse asiassa aiemmin ollut Jarkon suosikkipelien joukossa. Tilanne taisi kuitenkin nyt muuttua.

Kolikkopeleillä on voittajan mielestä hyvä pelata, koska asiat toimivat. Suosittemmekin Kolikkopelejä sillä kasino tarjoaa heti rekisteröitymisen yhteydessä vitosen edestä ilmaista pelirahaa.